etw

9911 Business

Just another SeoBureau site

Nu veel werkgevers in het VK serieus rekening houden met maatregelen om sociale uitsluiting tegen te gaan, sluiten overal in het land werkplekken in een poging de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) af te wenden. Wat misschien werd beschouwd als het nemen van een voorzichtige beslissing, wordt nu snel een isolerende trend onder de meerderheid.

Sommigen die wel eens thuis hebben gewerkt, hebben te kampen gehad met de gebruikelijke problemen, zoals de kinderen die onder hun voeten kruipen, maar wat gebeurt er als je huis niet is ingesteld op de productiviteit van een gemiddelde werkdag? COVID-19 heeft ons allemaal verrast en dus zijn we overrompeld door zo’n eventualiteit, waarbij we de kantoorinfrastructuur als vanzelfsprekend beschouwden.

Zelfstandige werkruimten

Coworking mag dan het hot topic van de laatste jaren zijn, nu is het misschien tijd voor kleine zelfstandige kantoren. Hier bij 9911 hebben we het geluk te kunnen profiteren van een modulair gebouwontwerp dat onze gemeenschap in staat stelt ongestoord binnen hun eigen werkomgeving hun gang te gaan.

Technologie
Het oude gezegde mag dan waar zijn “technologie is geweldig, als het werkt…”. Er kan dan enige bezorgdheid zijn voor werknemers van bedrijven die in staat zijn om te functioneren in een minder klantgerichte rol, maar die niet zijn ingesteld op de hoge datasnelheid die nodig is voor het uploaden van grote bestanden, videoconferenties, creatieve digitale media, enz. terwijl ze thuis zijn. Dit is een ander voordeel van een zelfstandige werkruimte dat in eerste instantie misschien niet wordt overwogen. De keuze voor een meer geïsoleerde omgeving die geschikt is voor een robuuste technologische setup kan het verschil maken voor de wendbaarheid van bedrijven.

Productiviteit

Met een zelfstandige werkruimte is de productiviteit misschien wel beter dan ooit! Veel bedrijven geven juist om deze reden al de voorkeur aan gedistribueerde teams. Een manier waarop bedrijven hun werknemers met plezier aan het werk kunnen houden in een tijd van bedrijfssluitingen is door bepaalde vrijheden toe te staan in de vorm van flexibel werken, waaronder werken vanuit een plek die comfortabeler, handiger en dichter bij huis is. Dit kan vooral belangrijk zijn in onzekere tijden om het werk beter te kunnen combineren en tegelijkertijd de stress te verminderen door familie in de buurt te hebben.

Tags: Bureau à louer Bruxelles